Gudang Informasi

Σαρτζετάκης : O Xrhstos Sartzetakhs Sta Xania Synodeyomenos Apo Thn Korh Toy Paty Photo / Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021.

Σαρτζετάκης : O Xrhstos Sartzetakhs Sta Xania Synodeyomenos Apo Thn Korh Toy Paty Photo / Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021.
Σαρτζετάκης : O Xrhstos Sartzetakhs Sta Xania Synodeyomenos Apo Thn Korh Toy Paty Photo / Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021.

Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021.

Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Sth Rodo Gia Diakopes Brisketai O Xrhstos Sartzetakhs H Rodiakh
Sth Rodo Gia Diakopes Brisketai O Xrhstos Sartzetakhs H Rodiakh from rodiaki.gr
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της. Vor 20 stunden · όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ. Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση.

Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας …

Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ. Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. 01.12.2021 · στο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας … Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο νοσηλεύται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Vor 20 stunden · από 03/12/2021 νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης στη μεθ του γνα λαϊκό εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση.

Vor 20 stunden · από 03/12/2021 νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης στη μεθ του γνα λαϊκό εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της.

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Sartzetakhs Eytyxios Panepisthmio Makedonias
Sartzetakhs Eytyxios Panepisthmio Makedonias from www.uom.gr
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας … Vor 20 stunden · όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. 01.12.2021 · στο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ.

Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας …

Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας … Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ. Ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της. Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο νοσηλεύται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Vor 20 stunden · όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · από 03/12/2021 νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης στη μεθ του γνα λαϊκό εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης.

Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο νοσηλεύται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. 01.12.2021 · στο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης.

Ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της. O Xrhstos Sartzetakhs Paroysiase Thn Aytobiografia Toy
O Xrhstos Sartzetakhs Paroysiase Thn Aytobiografia Toy from i2.prth.gr
«ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση. Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης 01.12.2021 · στο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης. «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας …

Vor 20 stunden · όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν:

Vor 20 stunden · από 03/12/2021 νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης στη μεθ του γνα λαϊκό εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Vor 20 stunden · σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη μεθ του λαϊκού νοσοκομείου της αθήνας ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. Vor 19 stunden · στην εντατική του γενικού λαϊκού νοσοκομείου νοσηλεύεται από την παρασκευή ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νοσηλεία του κρίθηκε απαραίτητη λόγω. Vor 20 stunden · από την 1η δεκεμβρίου νοσηλεύεται στο «λαϊκό νοσοκομείο» ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης, ενώ την παρασκευή μεταφέρθηκε σε μεθ. Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο «λαϊκο» νοσηλεύεται από την τετάρτη ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας … «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος. Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα λαϊκο ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας κος χρήστος σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση. Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. Vor 20 stunden · στο νοσοκομείο νοσηλεύται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας, χρήστος σαρτζετάκης. 01.12.2021 · στο νοσοκομείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης.

Σαρτζετάκης : O Xrhstos Sartzetakhs Sta Xania Synodeyomenos Apo Thn Korh Toy Paty Photo / Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021.. Vor 20 stunden · στην εντατική του νοσοκομείου «λαϊκό» νοσηλεύεται με πνευμονία ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας χρήστος σαρτζετάκης Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Vor 20 stunden · όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν: Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, ο ασθενής εισήχθη στο λαϊκό στις 01/12/2021. «ανακοινώνεται ότι από 01/12/2021 νοσηλεύεται στο γνα "λαϊκο" ο πρώην πρόεδρος.

Advertisement
Next
This Is The Current Newest Page